La Charente Maritime
5 minutes pour découvrir la Charente Maritime
terug
Stranden
Stranden
  • beach
  • beach
  • beach oléron
  • Stranden
beach
beach
beach
beach
beach oléron
beach oléron
Stranden
Stranden

De open zee, schaal- en schelpdieren!     

De vele mooie zandstranden in de Charente-Maritime bieden een hele wereld van eindeloos plezier en ontspanning. Elke dag de zee komt binnen en gaat uit, alsof de Atlantische Oceaan werden ademen, waardoor het ritme voor de kinderspelen - zandkastelen bouwen, knikkers op het natte zand, krabben of het oppakken van schelpen ...

Een kwaliteitslabel voor gehandicapten

Veel stranden hebben nu de 'Handiplage' kwaliteitslabel en hebben volledige voorzieningen voor mensen met een beperkte mobiliteit. Ze kunnen bezoekers speciaal aangepaste apparatuur, zoals de 'Tiralo', een amfibisch rolstoel die perfect is aangepast voor het zwemmen te bieden. Gewoon vragen om het bij de badmeester station.

bewaakte stranden

De meeste resorts hebben badmeester stations op de stranden tijdens het toeristische seizoen, het garanderen van veilig zwemmen voor jong en oud. Dus geen zorgen te maken, de strandwachten zijn op hun post die een waakzaam oog op u!

Een paradijs voor kinderen

Er zijn vele beach clubs beschikbaar om vrienden te maken of zich vermaken op het zand met instructeurs organiseren van allerlei activiteiten.

Stranden

Stranden
Wat is er te doen?

Meer evenementen