La Charente Maritime
5 minutes pour découvrir la Charente Maritime

Fitness en water

Charente-Maritime: N ° 1 departement voor Welzijn door het water

Kuren

Dankzij de centra voor thalassotherapie is de Charente-Maritime met trots een voorkeursbestemming op het gebied van het welzijn door de oceaan. In een ontspannen, gezellige sfeer biedt elk van deze centra u aangepaste formules die u uw dagelijkse beslommeringen doen vergeten. De instellingen in de Charente-Maritime zijn prachtig gelegen aan zee en bieden een breed scala aan verblijven en verzorgingen, die het lichaam en de geest goed doen. U vindt uw vitaliteit weer terug.

De thalassotherapi

De Charente-Maritime bezit vele ondergrondse waterbronnen die bekend staan om hun genezende eigenschappen, plus een uitzonderlijke omgeving en klimaat. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een kwaliteitskuur. Drie kuuroorden zijn in dit departement te vinden. Deze instellingen zijn voorzien van de meest moderne uitrusting voor de behandelingen en bieden een geïndividualiseerde verzorging in een bijzondere omgeving.

De zwemparadijzen

De zwemparadijzen in de Charente-Maritime nodigen u uit voor leuke momenten, met vrienden of het hele gezin, sportief en gezellig. U kunt ook gebruik maken van installaties die zijn bestemd voor ontspanning en fitness.

Kuren

Kuren

Veren bekend om hun corrigerende eigenschappen!
Thalassotherapi

Thalassotherapi

Essayez avec cette orthographe : The ocean offers health and wellbeing! De oceaan biedt gezondheid en het bein!
De zwemparadijzen

De zwemparadijzen

Kom en breng een fantastische tijd met uw familie of vrienden!